عکس جوجه حلقوی
یا علی (ع)
۱۳۲
۴۸۸

جوجه حلقوی

۱ مرداد ۰۱
#قرار_معنوی #شهید_مدافع_حرم_ابوالفضل_نیک_زاد
درباره عکس بگم: گوشت جوجه مزه دار شده رو با دو تا پیاز و ادویه چرخ کردم بعد با قیف یه بار مصرف به شکل حلقوی تو ماهیتابه ریختم و تمام 😋😁 امتحان کنین بچه ها حتما دوستش دارن😍
درباره قرار معنوی این هفته:
نــام : ابوالفضل
نـام خـانوادگـی : نیکزاد
نـام پـدر : نقی
تـاریخ تـولـد : ۱۳۶۳/۴/۲
مـحل تـولـد : تهران
تـاریخ شـهادت : ۱۳۹۵/۴/۲۳
کـشور شـهادت : سوریه
مـحل شـهادت : حلب
بیست و سوم تیرماه سالروز شهادت شهید «ابوالفضل نیک زاد» است؛ شهیدی که در جریان آزادسازی حلب به شهادت رسید و ساکنان این شهر مانند زمانی که خرمشهر آزاد شد و نام شهید «جهان آرا» بر سر زبان ها افتاد، آزادی حلب را مدیون خون شهید نیک زاد و همرزمانش می دانند و دلاوری هایش را به خاطر سپرده اند. 
به گفت و گو با خانم «مرضیه نیک زاد» خواهر این شهید نشستیم و او از خواهرانه هایش با برادر شهیدش برایمان سخن گفت؛ گفت و گوی صمیمی نوید شاهد با این خواهر شهید را در ادامه می خوانید:
خانم نیک زاد، در ابتدای گفت و گو معرفی کوتاهی از شهید «ابوالفضل نیک زاد» بفرمایید.
ابوالفضل متولد 1363 و فرزند آخر خانواده بود. ما 4 برادر و یک خواهر بودیم که متاسفانه یکی از برادرهایم به اسم «محمدعلی» در 18 سالگی تصادف و فوت کرد. ایشان در حوزه حاج آقا مجتهدی درس می خواند و کتاب های زیادی داشت. وصیت کرده بود کتابهایش را به ابوالفضل بدهیم و همیشه می گفت « ابوالفضل به جایگاه بزرگی می رسد.»
و این پیش بینی درست بود.
بله. ابوالفضل در سپاه خدمت می کرد و در حوزه هم به صورت پاره وقت درس می خواند زیرا می خواست به وصیت نامه برادرم هم عمل کند. همیشه برای من سوال بود که قرار است ابوالفضل به کجا برسد و زمانی که تصمیم گرفت به سوریه برود، با خودم گفتم ابوالفضل به شهادت می رسد.
چرا اینقدر اطمینان داشتید که حتما شهید می شود؟
ابوالفضل خیلی شجاع و مرد عمل بود. از هیچ چیز جز خدا نمی ترسید. حرفش را می زد و همیشه خدا را در نظر می گرفت. با این که سه سال از من کوچکتر بود اما می گفت: «مرضیه سعی کن در کارهایت به آخرش فکر کنی. اگر احساس کردی که خدا از کارت راضی است، بدان که بهترین را کار انجام می دهی اما اگر خدا راضی نبود، مطمئن باش ضربه شدیدی می خوری و حال خوبی که باید داشته باشی، نداری.» ما می دانستیم به خاطر همین شجاعت و ایمانی که دارد، مرد خطر است تا پای جان مبارزه و مقاومت می کند.
زمانی که رفتنش به سوریه را به شما و خانواده در میان گذاشت، چه واکنشی نشان دادید؟
ابوالفضل سال 1381 وارد دانشکده افسری سپاه شد. موقعیت کاری حساسی داشت به همین دلیل اجازه نمی دادند که به سوریه برود. آنقدر نذر و نیاز کرد تا به هدفش رسید. یک سال قبل از شهادت خیلی جدی با همسرش درباره رفتن به سوریه صحبت کرد. آروزی برادرم شهادت بود اما هدفش مقاومت. می گفت: «دلم می خواهد بجنگم، شهید شوم اما هدفم مقاومت است.»
ما مطمئن بودیم اگر ابوالفضل به سوریه برود، برنمی گردد به همین دلیل خیلی مقاومت کردم تا منصرف شود. به برادرم می گفتم اگر به سوریه بروی، حتما شهید می شوی. حتی فکر این که یک لحظه نباشی ما را اذیت می کند چه برسد به این که در آن لحظه قرار بگیریم. 
ارتباط شهید با مادر چگونه بود؟
محبتش به مادرم فراتر از محبت مادر و فرزندی بود. مادرم بسیار عاطفی است و برادر طلبه ام، محمدعلی را خیلی دوست داشت. بعد از این که پدرم هم فوت کرد، ابوالفضل سعی می کرد جای خالی پدر و برادر مرحومم را پُر کند و بیشتر کارهای مادرم را انجام می داد. به همین دلیل وابستگی عجیبی به یکدیگر داشتند. ایشان را به سفر حج فرستاد و یک سفر هم به کربلا رفتند. خاطرم هست برای سفر حج، مادر و برادر بزرگترم را ثبت نام کرد. زمان تشرف برای برادرم اتفاقی افتاد که نمی توانست به این سفر برود. به برادرم می گفت: «قسمت نشد این سفر با مامان باشی اما در سفر سویه حتما همراه مامان باش.» بعد از شهادت ابوالفضل، برادرم همراه مادرم به سوریه رفت.
شهید نیک زاد از شهدای قرآنی کشور هم هستند. ارتباطشان با قرآن چگونه بود؟
ابوالفضل هر زمان که بیکار می شد، قرآن می خواند و می گفت «من جوابم را توسط قرآن از خدا می گیرم»
سوار ماشین که می شدیم، قرآن می گذاشت
و با آن آرامش می گرفت. به ابوالفضل می گفتم «گاهی قرآن که گوش می دهم، یاد مجالس ختم می افتم» می گفت: «اگر لذت قرآن را بچشی، دیگر هیچ چیز را نمی توانی جایگزین آن کنی.» بچه ها را حفظ و قرائت قرآن تشویق می کرد. دوست داشت بچه ها از دوران کودکی با قرآن مانوس شوند. ایشان یک فرزند 6 ساله به نام علی آقا دارد که او هم با قرآن مانوس است و به کلاس های حفظ قرآن و حدیث می رود.
ابوالفضل یک قرآن جیبی داشت و آن قرآن دست من است. همیشه می گفت: «مرضیه، فضای مجازی برای خانم ها سم است زیرا عاطفی هستند، پس حواست را جمع کن. هر زمانی که می خواهی وارد فضای مجازی شوی، زیارت عاشورا و قرآن بخوان.»
#قرار_معنوی
#شهید_مدافع_حرم_ابوالفضل_نیک_زاد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#یا_علی(ع)
...
نظرات